Haartrends: haarkleuren 2017
Beauty

Haartrends: haarkleuren 2017

Ben je een beetje uitgekeken op je haar? Zit het nooit meer zoals je wilt en kun je maar een paar saaie kapsels ermee maken? Tijd voor een kappersbezoekje! Maar niet voordat je deze haartrends van 2017 doorleest! Er zit geheid haar inspiratie tussen waar jij en je haar heel blij van gaan worden!

De haarkleuren van 2017

Bepaal eerst of je je haar wilt verven of niet. Is het antwoord nee? Dan moet je even wachten tot het volgende haartrends artikel. Daarin behandelen we de tofste kapsels helemaal volgens de laatste trends! Maar wil jij wel een ander kleurtje in je haar? Dan zijn dit de haartrends op het gebied van kleur!

Tangerine haar

Deze haartrend is nog heel nieuw en ging pas viral. De kleur is geïnspireerd op citrus vruchten en de voorloper is blorange haar. Zo zie je maar dat werkelijk overal inspiratie uit wordt gehaald. Fel oranje haar is nou niet iets wat je even met je haar laat doen. Het kost veel werk om de kleur te krijgen, te houden en te onderhouden. Echter is het wel een kleur dat bij verschillende huidtypes goed past. Donkere huidtypes kunnen voor de felle variant gaan, en lichte huidjes komen het best weg met koraalachtige tinten. Je vindt het helemaal iets of helemaal niets, maar vernieuwend is deze haarkleur zeker weten!

Grijs haar

We gaan van warme kleuren naar koele kleuren. Grijs, asblond oftewel granny hair haar is een tijdje hip geweest en is bijna een beetje ingeburgerd onder blondines. Heb je van nature al heel blond haar, dan kun je eens overwegen om een grijze tone in je haar te stoppen. Staat heel trendy en sophisticated!

Underlight

Niet de aanzet van je haar wordt geverfd, maar de lagen daaronder. Je aanzet blijft je natuurlijke haarkleur en met de onderste lagen van je haar kun je dus gaan experimenteren met kleur. Roze, blauw, paars, grijs of koper het kan allemaal! Ook kun je bepalen of je je underlights wat lichter of donkerder wilt. Het wordt echt een feestje als je je haar opsteekt of een knot maakt. Alle underlights zijn dan goed te zien en geven een superleuk detail aan kapsels!

Balayage

Nog zo’n ingeburgerd kapsel is balayage. Prachtig als je lange lokken hebt. Je zult vast wel weten wat balayage inhoudt, maar wij leggen het graag nog een keertje uit! Bij balayage worden er highlights in je haar gezet. Maar op zo’n manier dat het super natuurlijk oogt. Kies van tevoren een kleur uit die goed past bij jouw haarkleur. Balayage is mogelijk bij alle haarkleuren: blond, bruin en zelfs rood haar!

Bronde

Bronde is een samenvoeging van de woorden brown en blond. Er worden babylights in het haar gezet en de overgangen zijn heel subtiel! Deze haartrend is nog iets subtieler dan balayage, we love it.  Alleen nu worden er bruintinten in de mix gegooid bij blondines. En blond tinten bij brunettes. Een haarkleur om uit te proberen voor veel meiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *